Drupal Hosting met SLA en domeinregistratie

U bent hier

Plaatje SLA Hostnet die DFG Websolutions heeft afgesloten

DFG Websolutions helpt u bij het vinden van een juiste domeinnaam en kan ook voorzien in professionele betrouwbare en snelle hosting met een service Level Agreement.

Domeinnaam (URL)

Heeft u nog geen domeinnaam (URL) dan registreren wij deze voor u op uw eigen naam. Wij controleren of de door u gekozen domeinnaam nog beschikbaar is. Dit kunt u ook zelf controleren op https://www.sidn.nl.

Hosting van uw website

Wij bieden u de mogelijkheid om naast het ontwikkelen van uw website ook de hosting voor uw website te realiseren. Met hosting wordt de plaatsing van de website op een server bedoeld. Eenvoudig uitgelegd is hosting een stukje harde-schijfruimte op het internet waarop uw website wordt geplaatst. Deze ruimte wordt gekoppeld aan uw domeinnaam (de URL) waardoor uw website op dit adres weergegeven wordt. DFG Websolutions kan voor u de hosting beheren. Op deze manier is installatie van de website gratis. De door ons gehoste websites draaien op het betrouwbare platform van Hostnet (www.hostnet.nl), één van de grootste hosting providers van Nederland.

Service Lever Agreement (SLA)

Voor hosting op het platform van Hostnet hebben wij een Service Level Agreement (SLA) afgesloten om optimale beschikbaarheid voor u te garanderen. Een Service Level Agreement is een contractuele Overeenkomst waarin de afspraken over de dienstverleningsniveaus zijn vastgelegd. Hierin worden de diensten en de kwaliteiten van de diensten opgenomen die wij met Hostnet hebben afgesproken.

Bekijk het Service Level Agreement Managed 24x7/4

Over DFG

DFG Websolutions is een bedrijf dat websites ontwerpt en ontwikkelt voor het midden- en kleinbedrijf, instellingen en verenigingen. Door onze lange ervaring kunnen wij op basis van het Open Source systeem Drupal professionele websites bouwen die geheel samen met de klant worden samengesteld en ontwikkeld.

Labels

Google
Bussiness
HTML5 & CSS3
Ecommerce
Gebruikersviendelijk
Video
Multimedia
Drupal audit
Weboplossingen
Webapplicaties

CONTACT INFO