Responsive design

U bent hier

Responsive design DFG Web solutions

Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot tablets en mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Door de opmars van alle mobiele apparaten met een internet verbinding is het erg belangrijk geworden uw website responsive te laten ontwikkelen. Wanneer een website responsive ontworpen is, betekend dit dat uw website op alle mobiele apparaten goed weergegeven wordt. Of uw klant nu op een tablet, laptop, pc of smartphone uw website bezoekt, de website wordt op een juiste manier getoond.

Het is ook mogelijk uw huidige (Drupal) website door ons responsive te maken.

Over DFG

DFG Websolutions is een bedrijf dat websites ontwerpt en ontwikkelt voor het midden- en kleinbedrijf, instellingen en verenigingen. Door onze lange ervaring kunnen wij op basis van het Open Source systeem Drupal professionele websites bouwen die geheel samen met de klant worden samengesteld en ontwikkeld.

Labels

Developer
Gebruikersviendelijk
Multimedia
HTML5 & CSS3
Webapplicaties
Drupal
Responsive
Drupal audit
Ecommerce
Bussiness

CONTACT INFO